Gratisensnelverkopen.nl
Check
Altijd de hoogste prijs
Uw sloop/schade auto verkopen doet u hier!
Check
DIRECT geld voor uw sloop auto​
Direct Geld. Verkoop Binnen 6 uur!
Check
Beste prijs voor uw schade auto
Zoek niet meer verder! Wij zijn de grootste!
euro sloop-schadeauto Wilt u gratis en snel uw sloop-schadeauto verkopen?
Zoek niet verder! Vul hieronder uw kenteken in. Hierna zullen wij met u verifiëren of het om het juiste voertuig gaat.
kenteken Of vul uw voertuig handmatig in.
Gegevens worden alleen gebruikt om contact met u op te nemen. Wij gaan zorgvuldig met uw gegevens om.
Of vul uw kenteken in.
Hoe gaat het in zijn werking? Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo
euro
Wat moet u doen? Volg de onderstaande stappen.
Hiermee zijn wij u direct van dienst
Vul uw kenteken in
ter controle van uw voertuig
Vul uw gegevens in
om contact met u op te nemen
Bekijk uw voorstel
U ontvangt een vrijblijvend voorstel
Neem contact op Wilt u contact opnemen?
Dat kan gerust

Gratis en snel uw sloop / schade auto verkopen

Een auto verkopen kan flink lastig zijn. Wie advertenties op internet zet, krijgt misschien heel wat bellers en een enkele geïnteresseerde over de vloer, maar de onderhandelingen kunnen veel tijd in beslag nemen of helemaal stuklopen. En dat is niet prettig wanneer er van enige urgentie sprake is. Gelukkig biedt Gratisensnelverkopen.nl de oplossing.

Wit u gratis en snel uw auto verkopen? Dan bent u bij Gratisensnelverkopen.nl aan het juiste adres. Wij zijn de grootste opkoper van auto's, motoren, bestelbussen, boten en campers, caravans etc in Nederland. Onze service is geheel GRATIS en stelt u in staat om meerdere inkopers tegen elkaar op te laten bieden in onze online veiling. Zo weet u zeker dat u uw auto tegen een eerlijke prijs kunt verkopen.

Hoe het werkt? Gratisensnelverkopen.nl werkt met RDW erkende aangesloten opkopers. Wilt u bijvoorbeeld uw auto verkopen, dan vult u het kenteken en allerlei andere gegevens in. Ook voegt u eventueel foto's bij. Deze gegevens en foto's krijgen de inkopers te zien, waarna zij een bod op uw auto uit kunnen brengen.

Binnen één dag uw auto verkopen

Snel uw auto verkopen is bij ons eerder regel dan uitzondering. Binnen een dag ontvangt u de biedingen van de aangesloten opkopers. Dit zijn gegarandeerde prijzen, onder voorbehoud van de correctheid van de door u verstrekte informatie. Dan rest u alleen nog maar het maken van een afspraak met de inname locatie van Gratisensnelverkopen.nl op telefoonnummer 085 760 57 30.

Met een beetje geluk is uw auto dus razendsnel verkocht.

En de werkelijke verkoop? Breng uw auto naar de centrale inname locatie van Gratisensnelverkopen.nl Binnen 15-25 minuten ontvangt u een RDW erkende vrijwaring en ontvangt u per bankoverschrijving of contant het overeengekomen bedrag. U ziet het: uw auto verkopen was nog nooit zo eenvoudig!

Dus waar wacht u nog op? Om uw auto te verkopen vult u hierboven het kenteken in. De taxatie start direct nadat u alle gegevens heeft ingevuld. Wij wensen u alvast veel succes en plezier met de verkoop!