Gratisensnelverkopen.nl
Check
8.000 dealers die mee bieden!
100% verkoop garantie
Check
100% betrouwbaar
Europa's grootste inkoop service
Check
Binnen 1 dag verkocht!
Binnen 6 uur hoogste bod uit de veiling!
Hoe gaat het in zijn werking? Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo
euro
Wat moet u doen? Volg de onderstaande stappen.
Hiermee zijn wij u direct van dienst
Vul uw kenteken in
ter controle van uw voertuig
Vul uw gegevens in
om contact met u op te nemen
Bekijk uw voorstel
U ontvangt een vrijblijvend voorstel
Neem contact op Wilt u contact opnemen?
Dat kan gerust

11 PROCENT BELT SOMS NIET HANDSFREE

11 PROCENT BELT SOMS NIET HANDSFREE

Iedereen maakt wel gebruik van zijn telefoon, dag en nacht kijken we op Facebook, Instagram en de onlinekrant. Zelfs tijdens het auto rijden maken we geen uitzondering om te kijken wat er om ons heen gebeurd via onze smartphone. uit cijfers van het Centraal Bureau voor de statistieken blijkt dat 1 op de 8 automobilisten weleens achter het stuur op zijn telefoon zit.

Volgens het CBS bekennen alle automobilisten het gevaarlijk te vinden om tijdens het rijden van hun voertuig het gevaarlijk te vinden om te chatten. Desondanks blijkt meer dan 10 procent dit wel te doen. Met name de leeftijdscategorie 18 tot 30 jaar maakt weleens gebruik van hun smartphone tijdens het rijden.

Tevens het belgedrag van de Nederlandse automobilisten is onder de loep genomen. 38 procent van de Nederlandse automobilisten geeft wel eens aan achter het stuur te bellen. Meer dan 10 procent geeft ook echter aan niet handsfree te bellen achter het stuur. De heren blijken minder gebruik te maken van niet handsfree bellen dan de vrouwen. Jongeren maken vaker gebruik van hun smartphone dan ouderen tijdens het besturen van hun voertuig. Wat ook uit onderzoek gebleken is dat de 75-plussers het zelf gevaarlijk vindt om handsfree te bellen achter het stuur.