Gratisensnelverkopen.nl
Check
8.000 dealers die mee bieden!
100% verkoop garantie
Check
100% betrouwbaar
Europa's grootste inkoop service
Check
Binnen 1 dag verkocht!
Binnen 6 uur hoogste bod uit de veiling!
Hoe gaat het in zijn werking? Bekijk hieronder onze bedrijfsvideo
euro
Wat moet u doen? Volg de onderstaande stappen.
Hiermee zijn wij u direct van dienst
Vul uw kenteken in
ter controle van uw voertuig
Vul uw gegevens in
om contact met u op te nemen
Bekijk uw voorstel
U ontvangt een vrijblijvend voorstel
Neem contact op Wilt u contact opnemen?
Dat kan gerust

Auto inruilen of verkopen via Gratisensnelverkopen.nl

Ben jij de zoektocht gestart of heb jij je toekomstige auto al op het oog?

Via Gratisensnelverkopen kan je je auto inruilen of snel verkopen.

Inruilen

Een auto inruilen levert je het meeste gemak op. Ook heeft het als voordeel dat je geen moment zonder auto komt te zitten. De meeste autobedrijven ruilen voertuigen in. Vaak moet de waarde van de auto die je wilt kopen wel hoger liggen dan de auto die je wilt inruilen. Autohandelaren zitten nu eenmaal niet te wachten om jou te betalen. Wanneer jouw auto meer waard is, dan krijg je niet méér terug en zal er hooguit een omruil plaatsvinden. De prijs die je voor je eigen auto krijgt is in bijna alle gevallen niet de hoofdprijs! Je betaalt namelijk flink voor het gemak dat het je oplevert. Voor jou als consument lijkt het soms dat de bijbetaling gunstig is, maar dat komt omdat er niet verteld wordt wat de auto werkelijk waard is.

Stel, je hebt een auto gezien van 5000 euro en je auto is 1000 euro inruil waard. Dan moet je 4000 euro bijbetalen. De prijs op je inruilauto wordt gebaseerd op de laagste internetprijs min nog wat extra marge. Als het type van jouw auto op internet voor 2000 euro wordt aangeboden, dan krijg je voor de auto 1000 euro. Het maakt vaak voor autohandelaren niet uit of de auto wel of geen schade heeft of dat de kilometerstand een stuk lager is dan de op internet aangeboden goedkoopste auto. Alleen de prijs is van belang! De vraagprijs van de auto die je wilt kopen bij de autohandelaar met inruil is niet onderhandelbaar. Bovendien moet je in veel gevallen ook nog afleverkosten betalen. De meeste punten wat een handelaar aangeeft is, dat zij werken met handelsprijzen, de auto's die zij verkopen zijn goed geprijsd, zij zijn specialist etc.

Wanneer je geen auto hebt om in te ruilen, dan heb je een betere positie aan de onderhandelingstafel.

Verkopen

Zelf je auto verkopen levert je in bijna alle gevallen het meeste geld op. De mogelijkheid is dat je waarschijnlijk wel even zonder auto zit, omdat je de auto zelf eerst moet verkopen. Maar uiteindelijk haal je er meer geld uit dan je auto in te ruilen. Je kan je auto verkopen via diverse kanalen zoals Marktplaats, maar ook via Gratisensnelverkopen. Adverteren via Marktplaats of andere autoveilingen kost je geld. Via Gratisensnelverkopen kost het je niets.

Via Marktplaats krijgt u handelaren voor de deur, ongure types, veel telefoonverkeer van particulieren en je dient zelf de auto te verkopen.

Via de website Gratisensnelverkopen heb je daar geen last van. Je krijgt een bod binnen 6 uur en de auto wordt direct gevrijwaard. Makkelijk, snel en u heeft een betere postitie aan de onderhandeltafel bij de aanschaf van een nieuwe auto. Je auto verkopen via Gratisensnelverkopen biedt je dus alleen maar gemak.

Ga voor dat gemak en kies voor Gratisensnelverkopen.nl!